Presentatie AHO in het Vlaams Parlement

Afgelopen donderdag 18 oktober heeft de AHO haar punten kunnen verdedigen in een bijzondere hoorzitting in het Vlaams Parlement (Commissie Onderwijs en Gelijke Kansen), in een open debat met de verkozenen, met Paul de Knop en Rosette S’Jegers (beiden voor de VLIR) en Koen Debackere (KU Leuven).

We wachten nog op de videobeelden van onze presentatie en van de discussie (updates volgen). In bijlage vinden jullie wel al de grote lijnen van het betoog dat Karen Stroobants en Anton Froeyman hebben gehouden. Zie hier voor de powerpoint presentatie, en hier voor de pdf presentatie.

Gelieve de presentatie breed te circuleren, het is belangrijk dat de discussie verdergaat. De werkvloer verdient inspraak in de evaluatie van het financieringsdecreet, de verhouding tussen tijdelijk en vast personeel aan de universiteit is dringend toe aan remediëring, de verfondsing van de universiteit heeft een grens, en discussies over inhopudelijke kwaliteit moeten primeren boven kwantitatieve bean counting.  Opmerkingen nog steeds welkom op de site of op actiegroephogeronderwijs@gmail.com

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s